Laura Biagiotti Veneziaparfumska voda za ženske

3×
Laura Biagiotti Venezia parfumska voda za ženske 50 ml
Laura Biagiotti Venezia parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: LAB0063 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Laura Biagiotti Venezia
Sestava

Laura Biagiotti Venezia je cvetno orientalski in zelo luksuzni parfum. Dišava je nastala leta 2011 in gre za vrnitev k prvotni verziji parfuma iz leta 1992. Čeprav se oba parfuma imenujeta enako, vonja nista popolnoma enaka.

V dišavi Venezia se meša veliko različnih esenc, ki so popolnoma uravnotežene in skupaj ustvarjajo odlično harmonijo. Orientalske tone simetrično dopolnjujejo cvetni vonji, ki imajo v dišavi posebno mesto. Gre za akcente sladkih in zelo izrazitih cvetov, v glavnem jasmina in vrtnice. Svež vonj dodajajo sladki akordi nepremagljivih sliv. Dišavo ogreva in razsvetljuje njena osnova, ki jo ustvarjata žametna vanilija in topla sandalovina.

Ta luksuzni parfum v sebi skriva popolno neodvisnost odličnih ženstvenih cvetnih vonjev, ki jih dopolnjujejo akcenti sadja s čutnostjo in nežnostjo vanilje in razdraženostjo suhe sandalovine. Končni vonj predstavlja simbol samotne ženske, ki je privlačna, zapeljiva in hkrati zelo nežna in krhka.

Venezia je dišava za vsako žensko, ki želi poudariti svojo ženstvenost, čutnost in hkrati svojo romantično stran. Zahvaljujoč mirnemu pridihu orientalskega vzdušja se bo s parfumom Venezia vsaka uporabnica počutila eksotično, skrivnostno in seveda seksi. Zato je ta luksuzna dišava primerna zlasti kot dodatek vsake ženske za slavnostne priložnosti, ko iz vas parfum naredi zvezdico večera.

Dišava je navdihnjena z mestom Benetke, kjer sta se v preteklosti mešali dve kulturi - vzhodna orientalska in zahodna krščanska. Esenca parfuma naj spominja na vzdušje magičnega sveta, ki v sebi do sedaj združuje le najboljše iz obeh kultur. Tudi steklenička parfuma je navdihnjena s tipično arhitekturo Benetk, konkretno s kupolo stolnice svetega Marka.

Sestava

Sestava
jasmin, sliva, vanilija
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Laura Biagiotti

Parfumi Laura Biagotti | Laura Biagiotti – dišave od kraljice kašmira. Italijanska modna oblikovalka Laura Biagotti je znana zlasti po uvedbi kašmira med materiale, ki se uporabljajo v modni industriji in po svojih modnih in udobnih krojih, ki so tipični za njena ženska oblačila. Blagovna znamka, ki nosi njeno ime, danes spada med najbolj uspešne v Italiji in izdeluje tako oblačila kot tudi obutev, torbice, dodatke in parfume, ki so priljubljeni po vsem svetu.

Laura Biagotti se je rodila leta 1943 v Rimu, študirala je literaturo in je hotela postati arheologinja. K modi jo je na koncu pripeljal poleg drugega navdih z materjo, ki je oblikovala uniforme za letalsko podjetje Alitalia in Laura je začela v njenem krojaštvu pomagati. Leta 1965 je skupaj z Giannom Cigno, ki je kasneje postal njen mož, ustanovila modno podjetje in leta 1972 je uvedla svojo prvo lastno žensko kolekcijo.

Tudi hči Laure Biagotti Lavinia gre po sledeh svoje mame. Tako da ima „Kraljica kašmira“, kot je Lauro zaradi njene ljubezni do tega dragocenega materiala imenoval New York Times, svojo naslednico. Blagovna znamka Laura Biagotti je povezana ne samo s kašmirom, temveč tudi z izbrušenim, popolnoma samosvojim stilom, ki se odlikuje po nenavadno popolni združitvi privlačnosti in udobja.

Od leta 1982 so pod blagovno znamko Laura Biagotti dostopni tudi parfumi za ženske in moške, ki so kmalu postali priljubljeni po vsem svetu. Med najbolj popularne sodi ženska orientalsko-začinjena dišava Laura Biagotti Roma ali moški parfum Laura Biagotti Due Uomo, ki je navdihnjen z moderno ljubeznijo med dvema neodvisnima osebnostma.

Parfumi Laura Biagotti nastajajo v sodelovanju s prestižnimi oblikovalci dišav, kot so Carlos Vinals, Sophia Grojsman, Ursula Wandel, Michel Almairac ali Lucas Sieuzac.

Recenzija Laura Biagiotti Venezia

5.0
3
Prikaži oceno glede na lastnosti
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis