Le Galion Snob

parfumska voda za ženske 100 ml

Le Galion Snob parfumska voda za ženske 100 ml
Le Galion Snob parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: LGA0691 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Le Galion Snob

Parfumska voda Le Galion Snob je dinamična in hkrati skrivnostna dišava, ki bo okoli vas ustvarila neobičajno privlačno avro.

  • cvetlična dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo cel dan

Sestava

Zgornje note
bergamotka, jabolko, mandarina, žafran
Srčne note
cvet pomarančevca, jasmin, vrtnica
Bazne note
beli mošus, cedra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Le Galion

Francoski niche parfumi Le Galion so simbol resničnega luksuza, invencije in neodvisnosti. Ustvarijo nepozabno sled za vsakim, kdor jih nosi in njihova aroma ima zelo dolgo obstojnost.

Francoska parfumska hiša Le Galion je bila ustanovljena leta 1930. Ustanovil jo je princ Murat. Naslov blagovne znamke je navdihnjen z veličastnostjo pomorskih ladij. Blagovna znamka Le Galion se je trudila iskati po vsem svetu cvetove in dragocene materiale, ki bi jih lahko uporabila v svojih parfumih. Njen cilj je bil namreč ustvarjati unikatne dišave, ki bodo sestavljene iz najboljših sestavin.

Leta 1980 je bila blagovna znamka Le Galion prodana ameriškemu podjetju, ki jo je slabo vodilo in celotno podjetje je propadlo. Blagovno znamko Le Galion je potem kupil in oživil Nicolas Chabot, kar je bilo za obnovo znamke Le Galon bistveno. Zahvaljujoč temu zdaj lahko strankam spet ponuja dostopne, originalne, prefinjene in luksuzne parfume Le Galion, ki so polni francoskega šarma in vam dodajo resničen občutek izjemnosti.

Recenzija Le Galion Snob

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!