Likalnik za lase s keratinom

Likalnik za lase s keratinom

Hrepenite po brezhibno ravnih in zdravih laseh, ki so naravno sijoči že na prvi pogled? Preizkusite likalnik za lase s keratinom, ki lase brezhibno zravna in zgladi njihovo površino, hkrati pa jih nahrani ter zaščiti pred štrlenjem.

Keratinski likalnik ima ogrevalne ploščice, prepojene s keratinom, ki pri toplotnem oblikovanju vaših las ščitijo njihovo strukturo pred poškodbo in izsuševanjem. Lasje so tako bolj zdravi in sijoči.

Prednosti likalnika za lase s keratinom

  • Nežno gladi in oblikuje lase.
  • Preprečuje naelektrenost in štrlenje las.
  • Preprečuje izsuševanje in lomljenje las.
  • Lasje so sijoči.
  • Ustvarja zaščitno oviro, ki ščiti lasno vlakno.

Kako uporabljati likalnik s keratinom?

Uporaba tega likalnika s keratinom ni zahtevna. Med ploščice vložite pramen las, pritisnite ročaj in po pramenu drsite od korenin pa vse do konic. In to vse dokler ne ustvarite želene pričeske – enako kot pri oblikovanju las s klasičnim likalnikom za lase.

Kaj je keratin in kako deluje?

Pogosto se o njem govori kot o rešitelju las. Dejstvo je, da je ta protein predvsem osnovni, lahko rečemo, gradbeni element las – kar 95 %. Vpliva na njihovo moč, trdnost in kakovost nasploh. Če ga primanjkuje, ga lahko dopolnimo s šamponi, pršili in z drugo lasno kozmetiko s keratinom ali pa prav z uporabo keratinskega likalnika za lase.

Izberite si kakovosten likalnik za lase s keratinom Rowenta, Remington ali BaByliss PRO ali pa likalnik za nanos brazilskega keratina Brazil Keratin Iron Repair, ki naredi vaše lase zdravo sijoče, kot to poznate iz televizijskih reklam.