Likalnik za lase s keratinom

Hrepenite po brezhibno ravnih in zdravih laseh, ki so naravno sijoči že na prvi pogled? Preizkusite likalnik za lase s keratinom, ki lase brezhibno zravna in zgladi njihovo površino, hkrati pa jih nahrani ter zaščiti pred štrlenjem.

Keratinski likalnik ima ogrevalne ploščice, prepojene s keratinom, ki pri toplotnem oblikovanju vaših las ščitijo njihovo strukturo pred poškodbo in izsuševanjem. Lasje so tako bolj zdravi in sijoči.

 

Prednosti likalnika za lase s keratinom

  • Nežno gladi in oblikuje lase.
  • Preprečuje naelektrenost in štrlenje las.
  • Preprečuje izsuševanje in lomljenje las.
  • Lasje so sijoči.
  • Ustvarja zaščitno oviro, ki ščiti lasno vlakno.

Kako uporabljati likalnik s keratinom?

Uporaba tega likalnika s keratinom ni zahtevna. Med ploščice vložite pramen las, pritisnite ročaj in po pramenu drsite od korenin pa vse do konic. In to vse dokler ne ustvarite želene pričeske – enako kot pri oblikovanju las s klasičnim likalnikom za lase.

Kaj je keratin in kako deluje?

Pogosto se o njem govori kot o rešitelju las. Dejstvo je, da je ta protein predvsem osnovni, lahko rečemo, gradbeni element las – kar 95 %. Vpliva na njihovo moč, trdnost in kakovost nasploh. Če ga primanjkuje, ga lahko dopolnimo s šamponi, pršili in z drugo lasno kozmetiko s keratinom ali pa prav z uporabo keratinskega likalnika za lase.

Izberite si kakovosten likalnik za lase s keratinom Rowenta, Remington ali BaByliss PRO ali pa likalnik za nanos brazilskega keratina Brazil Keratin Iron Repair, ki naredi vaše lase zdravo sijoče, kot to poznate iz televizijskih reklam.

celotno besedilo skrij besedilo

Likalnik za lase s keratinom
Cenovni razpon

do