Lirene Anti-Cellulite

kozmetični set I.

Lirene Anti-Cellulite kozmetični set I.
Lirene Anti-Cellulite kozmetični set I.
Lirene Anti-Cellulite kozmetični set I.
2 kos
12,90

Koda: LIN3101 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Anti-Cellulite Mask Body Fat Reducer 200 ml + Hand Massager

kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Lirene Anti-Cellulite
2 kos | 12,90

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Lirene

Blagovna znamka Lirene, ki spada v portfelj poljskega podjetja Dr Irena Eris, se osredotoča na izdelavo in prodajo kakovostne kozmetike za ženske. V njeni bogati ponudbi pa boste našli tudi nekaj pripravkov, ki so namenjeni za moške. Dr Irena Eris daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Lirene Scientific Research Laboratory zaposluje celo vrsto vrhunskih znanstvenikov iz različnih področij (kemija, biologija ...), ki nenehno iščejo nove učinkovite sestavine. Ne glede na vašo starost vam kozmetika Lirene vedno ponuja rešitev.

Dr. Irena Eris daje kot eno redkih podjetij poudarek na testiranje izdelkov na modelih tkiv. Kreme, balzami, olja, pudri, losjoni in drugi izdelki znamke Lirene so navdihnjeni z izkušnjami in mnenji rednih uporabnikov. Poudarjajo naravno lepoto, enostavno se nanašajo in zelo prijetno dišijo.

Kozmetika Lierene je inovativna, učinkovita in ne nazadnje tudi varna. O njeni izjemnosti priča tudi dejstvo, da je v svoji dosedanji zgodovini dobila mnogo prestižnih nagrad. Če se bote odločili, da jo poskusite, zagotovo vam ne bo žal. Blagovna znamka Lirene prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za ugodno ceno, imajo različne dermatološke probleme ali hočejo postati privlačni za nasprotni spol.

free delivery