Lirene Foot Care

regeneracija kože stopal v dveh korakih

Lirene Foot Care regeneracija kože stopal v dveh korakih
Lirene Foot Care regeneracija kože stopal v dveh korakih
piling + maska v obliki nogavic (3% Urea)
4,90

Koda: LIN3080 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Lirene Foot Care
piling + maska v obliki nogavic (3% Urea) | 4,90

Opis kozmetike Lirene Foot Care

Posebna nega Lirene Foot Care bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala.

Lastnosti:

  • popolno mehča in hrani
  • ščiti pred sušenjem in roženenjem kože
  • enostavno se vpija
  • nogam nudi olajšanje
  • pušča nežno in gladko kožo
  • osvežuje, pomirja in daje prožnost

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Tip kože
otrdela, za vse vrste kože

O blagovni znamki Lirene

Blagovna znamka Lirene, ki spada v portfelj poljskega podjetja Dr Irena Eris, se osredotoča na izdelavo in prodajo kakovostne kozmetike za ženske. V njeni bogati ponudbi pa boste našli tudi nekaj pripravkov, ki so namenjeni za moške. Dr Irena Eris daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Lirene Scientific Research Laboratory zaposluje celo vrsto vrhunskih znanstvenikov iz različnih področij (kemija, biologija ...), ki nenehno iščejo nove učinkovite sestavine. Ne glede na vašo starost vam kozmetika Lirene vedno ponuja rešitev.

Dr. Irena Eris daje kot eno redkih podjetij poudarek na testiranje izdelkov na modelih tkiv. Kreme, balzami, olja, pudri, losjoni in drugi izdelki znamke Lirene so navdihnjeni z izkušnjami in mnenji rednih uporabnikov. Poudarjajo naravno lepoto, enostavno se nanašajo in zelo prijetno dišijo.

Kozmetika Lierene je inovativna, učinkovita in ne nazadnje tudi varna. O njeni izjemnosti priča tudi dejstvo, da je v svoji dosedanji zgodovini dobila mnogo prestižnih nagrad. Če se bote odločili, da jo poskusite, zagotovo vam ne bo žal. Blagovna znamka Lirene prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za ugodno ceno, imajo različne dermatološke probleme ali hočejo postati privlačni za nasprotni spol.