Liz ClaiborneBora Bora darilni set I. za moške

Liz Claiborne Bora Bora darilni set I. za moške
Liz Claiborne Bora Bora darilni set I. za moške
Brezplačna dostava
darilni set I. za moške
29,90

-15 % s kodo notino
Vnesite kodo v košarico
Ne velja za izdelke v akciji in v razprodaji
Koda: LIZ0136 | Na zalogi
1
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo notino in prejeli boste 15 % popusta na parfume. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.
DPD
četrtek 28. 10. 2021
Osebni prevzem
četrtek 28. 10. 2021

Opis Liz Claiborne Bora Bora
Sestava

Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Liz Claiborne Bora Bora vsakega moškega zagotovo razveseli.

Lastnosti:

  • dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži
  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • razveseli vsakega moškega

Vsebina seta:

  • kolonjska voda 100 ml
  • gel za prhanje 100 ml
  • losjon za telo 100 ml

Sestava

Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Liz Claiborne

Parfumi Liz Claiborne | Liz Claiborne - dišave s podpisom uspešne ženske. Modna blagovna znamka Liz Claiborne nosi ime svoje ustanoviteljice, ameriške oblikovalke in podjetnice belgijskega porekla. Podjetje Liz Claiborne Inc., ki ga je Anne Elisabeth Jane "Liz" Claiborne ustanovila s svojim možem leta 1976 v New Yorku, je bilo prvo podjetje, ki ga je osnovala ženska, ki se je uvrstilo na lestvici najbolj uspešnih ameriških podjetij Fortune 500.
Prvi parfum je blagovna znamka uvedla na trg leta 1986. Nato je hitro postala zelo uspešna zahvaljujoč svojemu originalnemu in inovatorskemu pristopu. Cvetlična dišava Liz Claiborne for women v originalni embalaži v obliki trikotnika je nagovorila v glavnem ženske, ki ljubijo eleganco. Prva dišava za moške, Liz Claiborne for men, je sledila tri leta kasneje. Aromatičen in sveže začimben cipresni parfum je zelo možat in primeren za mnogo različnih priložnosti.
Do danes je blagovna znamka Liz Claiborne že proizvedla na desetine uspešnih parfumov, ki so jih ustvarili oblikovalci dišav Olivier Polge, Pascal Gaurin, Jean-Claude Delville, Laurent Le Guernec, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Pierre Negrin, Carlos Vinals, Carlos Benaim in Harry Fremont.
Parfumi Liz Claiborne spadajo med svetovno najbolj priljubljene. Dobili so svoje mesto na trgu in dosegli velik uspeh v ogromni konkurenci tudi brez povezave z zvočnimi imeni zvezdnic, k čemur se zateka večina blagovnih znamk. Zagotovo je pomagala združitev z imenom uspešne in občudovanja vredne Liz Claiborne in seveda tudi izrednost in tipičnost vseh dišav blagovne znamke. Parfumi Liz Claiborne se odlično ujemajo s karakterom oblačil blagovne zanmke, torej z lahkostjo in enostavnostjo. Liz Claiborne je dokaz, da do uspeha vodijo pogum, vztrajnost in originalnost.

Recenzija Liz Claiborne Bora Bora