Liz Claiborne Bora Boraparfumska voda za ženske

Liz Claiborne Bora Bora parfumska voda za ženske
Liz Claiborne Bora Bora parfumska voda za ženske
100 ml
29,90

Koda: LIZ0014 | Na zalogi
1
DPD
torek 25. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Liz Claiborne Bora Bora
Sestava

Cvetlična parfumska voda Liz Clairborne Bora Bora je namenjena za ženske, ki sanjarijo o pobegu v tropske daljave. Gre za osvežujoče in vodno božanje vohalnih čutov, s katerim boste doživeli prijetne romantične trenutke. Navdušite se za zapeljevanje in izberite enega od najbolj učinkovitih orožij na tem področju.

Liz Clairborne Bora Bora je eksotična dišeča esenca, s katero se lahko sprehajate po ulicah hrupnega nočnega mesta. Gre za zapeljive in tople tone, ki so sestavljeni iz perunike, mandarine in lokvanja, za kombinacijo, ki zapeljuje k zasebnim trenutkom z moškim vašega srca. Poudarite svojo lepoto in čutnost.

Prozorna steklenička parfumske vode za ženske Liz Clairborne Bora Bora ima eksotičen pridih, ki ga poudarja tudi tropska kompozicija znotraj stekelničke. Zaprite oči in postanete nepremagljivi. Ustvarite esencialni ščit, ki ga lahko premaga le moški, za katerega se resnično zanimate.

Sestava

Zgornje note
lokvanj, perunika, mandarina
Srčne note
tuberoza, jasmin, cvet pomarančevca, orhideja
Bazne note
ingver, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Liz Claiborne

Parfumi Liz Claiborne | Liz Claiborne - dišave s podpisom uspešne ženske. Modna blagovna znamka Liz Claiborne nosi ime svoje ustanoviteljice, ameriške oblikovalke in podjetnice belgijskega porekla. Podjetje Liz Claiborne Inc., ki ga je Anne Elisabeth Jane "Liz" Claiborne ustanovila s svojim možem leta 1976 v New Yorku, je bilo prvo podjetje, ki ga je osnovala ženska, ki se je uvrstilo na lestvici najbolj uspešnih ameriških podjetij Fortune 500.
Prvi parfum je blagovna znamka uvedla na trg leta 1986. Nato je hitro postala zelo uspešna zahvaljujoč svojemu originalnemu in inovatorskemu pristopu. Cvetlična dišava Liz Claiborne for women v originalni embalaži v obliki trikotnika je nagovorila v glavnem ženske, ki ljubijo eleganco. Prva dišava za moške, Liz Claiborne for men, je sledila tri leta kasneje. Aromatičen in sveže začimben cipresni parfum je zelo možat in primeren za mnogo različnih priložnosti.
Do danes je blagovna znamka Liz Claiborne že proizvedla na desetine uspešnih parfumov, ki so jih ustvarili oblikovalci dišav Olivier Polge, Pascal Gaurin, Jean-Claude Delville, Laurent Le Guernec, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Pierre Negrin, Carlos Vinals, Carlos Benaim in Harry Fremont.
Parfumi Liz Claiborne spadajo med svetovno najbolj priljubljene. Dobili so svoje mesto na trgu in dosegli velik uspeh v ogromni konkurenci tudi brez povezave z zvočnimi imeni zvezdnic, k čemur se zateka večina blagovnih znamk. Zagotovo je pomagala združitev z imenom uspešne in občudovanja vredne Liz Claiborne in seveda tudi izrednost in tipičnost vseh dišav blagovne znamke. Parfumi Liz Claiborne se odlično ujemajo s karakterom oblačil blagovne zanmke, torej z lahkostjo in enostavnostjo. Liz Claiborne je dokaz, da do uspeha vodijo pogum, vztrajnost in originalnost.

Recenzija Liz Claiborne Bora Bora