LM Parfums Patchouly Bohéme

parfumska voda uniseks 100 ml

LM Parfums Patchouly Bohéme parfumska voda uniseks 100 ml
LM Parfums Patchouly Bohéme parfumska voda uniseks 100 ml
100 ml

Koda: LMP0538 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
LM Parfums Patchouly Bohéme
100 ml

Opis parfuma LM Parfums Patchouly Bohéme

Uniseks parfumska voda LM Parfums Patchouly Bohéme je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • začinjena lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
lesne note
Srčne note
pačuli, tobak, usnje
Bazne note
mošus, tolu balzam
Vrsta dišave
ostale

O blagovni znamki LM Parfums

Niche parfumi LM Parfums so polni skrivnosti, ekstravagance in prefinjenosti. Ustanovitelj blagovne znamke je Laurent Mazzone, ki je bil navdušen nad dišavami že od svojega otroštva. Kot majhen otrok je odlično analiziral sestavo parfumov in je z veseljem odkrival nove vonje.

Ta strast mu je ostala vse do odraslosti, ampak se je najprej odločil, da se bo posvetil svetu mode in je odprl nekoliko butikov z oblačili za moške in ženske. Za svoje trgovine je začel izdelovati dišeče sveče, nad katerimi so bile stranke navdušene. To ga je spodbudilo, da se je začel izdelavi dišav resnično popolnoma posvečati in leta 2011 je bil uveden na trg njegov prvi parfum.

Luksuzni niche parfumi LM Parfums so harmonični, uravnoteženi in hkrati provokativni. Dišave so polne ustvarjalnosti in drznosti. Nihče jih nikoli ne bo posnel in z njimi se ne boste zlili z množico. Enostavne črne stekleničke parfumov LM Parfums odsevajo to, da Laurent Mazzone daje prednost črni barvi, ki jo obožuje zaradi njene temnosti, nadčasovnosti in drznosti. Prav takšni so tudi parfumi LM Parfums, ki poudarijo vašo edinstveno osebnost in vam dodajo odličen občutek samozavesti!

Recenzija LM Parfums Patchouly Bohéme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!