LM Parfums Ultimate Seduction

krema za telo uniseks 150 ml

LM Parfums Ultimate Seduction krema za telo uniseks 150 ml
LM Parfums Ultimate Seduction krema za telo uniseks 150 ml
krema za telo uniseks 150 ml
78,90

Koda: LMP0553 | 1 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
LM Parfums Ultimate Seduction
krema za telo uniseks 150 ml | 78,90

Opis parfuma LM Parfums Ultimate Seduction

Odišavljena krema za telo LM Parfums Ultimate Seduction bo postala sestavni del vaše vsakodnevne nege kože. Odlično vlaži, nahrani in odišavi z nenadomestljivo dišavo parfuma iz iste linije.

O blagovni znamki LM Parfums

Niche parfumi LM Parfums so polni skrivnosti, ekstravagance in prefinjenosti. Ustanovitelj blagovne znamke je Laurent Mazzone, ki je bil navdušen nad dišavami že od svojega otroštva. Kot majhen otrok je odlično analiziral sestavo parfumov in je z veseljem odkrival nove vonje.

Ta strast mu je ostala vse do odraslosti, ampak se je najprej odločil, da se bo posvetil svetu mode in je odprl nekoliko butikov z oblačili za moške in ženske. Za svoje trgovine je začel izdelovati dišeče sveče, nad katerimi so bile stranke navdušene. To ga je spodbudilo, da se je začel izdelavi dišav resnično popolnoma posvečati in leta 2011 je bil uveden na trg njegov prvi parfum.

Luksuzni niche parfumi LM Parfums so harmonični, uravnoteženi in hkrati provokativni. Dišave so polne ustvarjalnosti in drznosti. Nihče jih nikoli ne bo posnel in z njimi se ne boste zlili z množico. Enostavne črne stekleničke parfumov LM Parfums odsevajo to, da Laurent Mazzone daje prednost črni barvi, ki jo obožuje zaradi njene temnosti, nadčasovnosti in drznosti. Prav takšni so tudi parfumi LM Parfums, ki poudarijo vašo edinstveno osebnost in vam dodajo odličen občutek samozavesti!

Recenzija LM Parfums Ultimate Seduction

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!