Loewe 7 Loewe Sport

toaletna voda za moške 100 ml

Loewe 7 Loewe Sport toaletna voda za moške 100 ml
Loewe 7 Loewe Sport toaletna voda za moške 100 ml
Loewe 7 Loewe Sport toaletna voda za moške 100 ml
Loewe 7 Loewe Sport toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: LOW0092 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Loewe 7 Loewe Sport
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Loewe 7 Loewe Sport

Toaletna voda Loewe 7 Loewe Sport je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • aromatična dišava
  • za aktivnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
mandarina, yuzu
Srčne note
listi paradižnika, meta, neroli
Bazne note
jantar, kadilo
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Loewe

Parfumi Loewe | Loewe – dišave iz Madrida. Loewe je španska blagovna znamka oblačil in luksuznega blaga s sedežem v Madridu. Znana je zlasti po svojih usnjenih izdelkih, torbicah in dodatkih, ampak tudi po svojih edinstvenih parfumih, ki sodijo v Španiji med najbolj prodajane.

Blagovna znamka Loewe se ponaša z večletno tradicijo. Ustanovila jo je leta 1846 skupina kožarjev. Svoje ime pa je dobila šele 26 let kasneje, ko je v njej začel delovati nemški kožar Enrique Roessberg Loewe, zaradi katerega je do leta 1892 dobila sloves najboljšega izdelovalca usnjenega blaga v Madridu.

Sčasoma je blagovna znamka izrazito ekspandirala in je dobivala stalno večji svetovni sloves. Leta 1972 je stopila v svet dišav s svojim parfumom L de Loewe for Women, cipresno-cvetlično dišavo v elegantni nežni steklenički. Dve leti kasneje ji je sledil prvi moški parfum Loewe Loewe – aromatična dišava iz skupine dišav praproti (fougère).

V 80. letih je blagovna znamka Loewe vstopila v partnerstvo s koncernom Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Iz njihovega sodelovanja je nastal poleg drugega tudi ženski cvetlični parfum Aire Loewe iz leta 1985, ki do danes sodi med najbolj popularne na španskem trgu. Danes ima blagovna znamka Loewe v ponudbi desetine moških, ženskih in uniseks parfumov. Eden od najbolj priljubljenih izmed uniseks dišav je Agua de Loewe, lesni aromatični parfum s citrusnimi dišečimi prvinami.

Parfumi Loewe nastajajo v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci dišav, med katere sodijo Emilio Valeros, Olivier Cresp, Carlos Benaim, Yves Cassar, Alberto Morillas in Celine Barel.

Ocena Loewe 7 Loewe Sport

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!