Loewe Solo Loewe Platinum

toaletna voda za moške 50 ml

Loewe Solo Loewe Platinum toaletna voda za moške 50 ml
Loewe Solo Loewe Platinum toaletna voda za moške 50 ml
Loewe Solo Loewe Platinum toaletna voda za moške 50 ml
Loewe Solo Loewe Platinum toaletna voda za moške 50 ml
74,00

Prihranite 35%
50 ml
47,90

Koda: LOW0263 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Loewe Solo Loewe Platinum
50 ml | 47,90

Opis parfuma Loewe Solo Loewe Platinum

Toaletna voda Loewe Solo Loewe Platinum je neubranljiva dišava z edinstveno aromo, ki vas bo spremljala ves dan.

  • usnjena dišava
  • za elegantnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
cedra, čaj, kadilo, lešnik, siva ambra, sivka, smola, timijan, usnje
Vrsta dišave
usnjene

O blagovni znamki Loewe

Parfumi Loewe | Loewe – dišave iz Madrida. Loewe je španska blagovna znamka oblačil in luksuznega blaga s sedežem v Madridu. Znana je zlasti po svojih usnjenih izdelkih, torbicah in dodatkih, ampak tudi po svojih edinstvenih parfumih, ki sodijo v Španiji med najbolj prodajane.

Blagovna znamka Loewe se ponaša z večletno tradicijo. Ustanovila jo je leta 1846 skupina kožarjev. Svoje ime pa je dobila šele 26 let kasneje, ko je v njej začel delovati nemški kožar Enrique Roessberg Loewe, zaradi katerega je do leta 1892 dobila sloves najboljšega izdelovalca usnjenega blaga v Madridu.

Sčasoma je blagovna znamka izrazito ekspandirala in je dobivala stalno večji svetovni sloves. Leta 1972 je stopila v svet dišav s svojim parfumom L de Loewe for Women, cipresno-cvetlično dišavo v elegantni nežni steklenički. Dve leti kasneje ji je sledil prvi moški parfum Loewe Loewe – aromatična dišava iz skupine dišav praproti (fougère).

V 80. letih je blagovna znamka Loewe vstopila v partnerstvo s koncernom Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Iz njihovega sodelovanja je nastal poleg drugega tudi ženski cvetlični parfum Aire Loewe iz leta 1985, ki do danes sodi med najbolj popularne na španskem trgu. Danes ima blagovna znamka Loewe v ponudbi desetine moških, ženskih in uniseks parfumov. Eden od najbolj priljubljenih izmed uniseks dišav je Agua de Loewe, lesni aromatični parfum s citrusnimi dišečimi prvinami.

Parfumi Loewe nastajajo v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci dišav, med katere sodijo Emilio Valeros, Olivier Cresp, Carlos Benaim, Yves Cassar, Alberto Morillas in Celine Barel.

Ocena Loewe Solo Loewe Platinum

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!