Lolita Lempicka L L'Aimetoaletna voda za ženske

Lolita Lempicka L L'Aime toaletna voda za ženske
Lolita Lempicka L L'Aime toaletna voda za ženske
80 ml

Koda: LOL0264 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Lolita Lempicka L L'Aime
SestavaStrastna toaletna za ženske Lolita Lempicka L L'Aime je o ljubezni, romanci in razumevanju. Topla in čutna dišava je polna presenečenja, s katero se boste znašli v orientalski opojnosti številnih cvetličnih vonjev. Uživajte v tropskem vonju, ki prevzame vaše čute in podlezite rahlo sladkemu okusu.

Lolita Lempicka L L'Aime je toaletna voda za ženske, ki so se zaljubile v kokosov oreh, jasmin in neroli. Sestavine, ki ustvarjajo zelo bleščeč dragulj. Njegovo dušo se bodo naučile razumeti le elegantne in zahtevne dame. Postanite ena od njih in zapeljite katerega koli moškega želite.

Steklenička toaletne vode za ženske Lolita Lempicka L L'Aime predstavlja zlato orodje, ki je polno moči. Luksuzna izvedba se ujema z zapeljivo vaniljevo delikateso, ki je skrita znotraj. Privoščite si moderni in esencialni eliksir, ki je poln presenečenja, raznolikosti in ženske neodvisnosti.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
citrusi, rdeči ribez
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, sandalovina, les
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Lolita Lempicka

Parfumi Lolita Lempicka | Lolita Lempicka – Josiane Maryse Pividal si je izbrala za svojo modno znamko psevdonim Lolita Lempicka, ki je kombinacija naslova romana Lolita Vladimira Nabokova in imena poljske slikarke Tamare de Lempicke. Prvi butik je odprla leta 1984 in kmalu je sledila širitev v tuje kraje. Debitirala je s kolekcijo, ki je bila inspirirana s štiridesetimi leti z moderno obliko in najnovejšimi modnimi trendi. Kmalu je podjetje začelo proizvajati tudi parfume Lolita Lempicka za ženske in kasneje za moške. S čim privlačijo na prvi pogled parfumi Lolita Lempicka? S stekleničko, ki predstavlja ekskluzivnost.

Recenzija Lolita Lempicka L L'Aime