Lolita Lempicka Si Lolita

parfumska voda za ženske 80 ml

Lolita Lempicka Si Lolita parfumska voda za ženske 80 ml
Lolita Lempicka Si Lolita parfumska voda za ženske 80 ml
80 ml

Koda: LOL0032 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Lolita Lempicka Si Lolita
80 ml

Opis parfuma Lolita Lempicka Si Lolita

Edinstvena dišava Lolita Lempicka Si Lolita se trudi, da bi izrazila skrivne dekličine sanje, ki jih v sebi skriva vsaka ženska. Lolita Lempicka predstavlja otroško krhkost v povezavi s pogumom, svobodo in močjo osebnosti. Originalno zasnovana steklenička v obliki štiriperesne deteljice simbolizira srečo, zaradi katere je lahko vse mogoče.

Zaupanja vreden in znan vonj po sreči se začne z opojno bergamotko in sladko mandarino, ki je domiselno začinjena s čutnim nepravim poprovcem. Kmalu nato pride na dan presenetljiva originalna kombinacija grahorja, posončnice in zapeljivega nageljna. Sanjski užitek dopolnjuje smola elemi, edinstvena ambra, aromatični pačuli in fižol tonka. Čista, zapeljiva in nekoliko pikantna dišava Si Lolita je primerna predvsem za mlade moderne ženske.

Parfum Lolita Lempicka Si Lolita ustvarja avro skrivnosti in na koži pušča sanjski vonj. Hkrati pa izraža čutno, provokativno in čisto ženskost.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, mandarina, poper
Srčne note
grašica, nagelj, posončnica
Bazne note
fižol tonka, jantar, pačuli, smola
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Lolita Lempicka

Parfumi Lolita Lempicka | Lolita Lempicka – Josiane Maryse Pividal si je izbrala za svojo modno znamko psevdonim Lolita Lempicka, ki je kombinacija naslova romana Lolita Vladimira Nabokova in imena poljske slikarke Tamare de Lempicke. Prvi butik je odprla leta 1984 in kmalu je sledila širitev v tuje kraje. Debitirala je s kolekcijo, ki je bila inspirirana s štiridesetimi leti z moderno obliko in najnovejšimi modnimi trendi. Kmalu je podjetje začelo proizvajati tudi parfume Lolita Lempicka za ženske in kasneje za moške. S čim privlačijo na prvi pogled parfumi Lolita Lempicka? S stekleničko, ki predstavlja ekskluzivnost.

Recenzija Lolita Lempicka Si Lolita

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!