Lolita Lempicka Si Lolita

toaletna voda za ženske 50 ml

Lolita Lempicka Si Lolita toaletna voda za ženske 50 ml
Lolita Lempicka Si Lolita toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: LOL0051 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Lolita Lempicka Si Lolita
50 ml

Opis parfuma Lolita Lempicka Si Lolita

Parfum Lolita Lempicka Si Lolita posodi očarljiv in pravljičen čar vsem eteričnim ženskam, ki se ne bojijo izstopati iz množice in se zavedajo svoje edinstvenosti. Nežna cvetlična dišava je narejena v duhu absolutne sreče in neskončne ljubezni in vas bo presenetila z nenavadno aromo, ki je popolnoma nezamenljiva.

Parfumi blagovne znamke Lolita Lempicka so tipičini zaradi svoje originalnosti in vas bodo prepričali o tem, da lahko tudi parfum ima svojo dušo. Edinstvenost dišav dokazujejo tudi zelo zanimive stekleničke. Dizajn parfuma Si Lolita je navdihnjen z obliko deteljnega lista, katerega vsak listek je za nameček v obliki srca, ki simbolizira žensko lepoto, prelivanje čustev in neskončno domišljijo. Odlična steklenička je okrašena z zlatimi robovi, ki opozarjajo, da bo tudi znotraj edinstvena in unikatna dišava. Parfum je bil uveden na trg leta 2009.

Aroma parfuma je orientalsko cvetlična in se odpira z veselimi brusnicami, oljem petitgraina in dražljivim poprom. V srcu prevladuje nepričakovana kombinacija gloga, graha in posebej dišeče magnolije. V osnovi boste našli delikatno združitev ambre, perunike in mošusa.

Spremenite se v pravljično bitje, katerega čaru se ne bo mogel nihče upreti. Zbudite v sebi nežnost in sanjarite, obkroženi z impozantno dišavo, ki vam jo bodo vsi zavidali. Doživite občutek krhke vile, ki se pušča razvajati in doživite resnično ljubezen, ki se ne bo nikoli končala. Postanite edinstveni prav tako kot parfumi Lolita Lempicka.

Sestava

Zgornje note
brusnice, olje petitgrain, poper
Srčne note
glog, grah, magnolija
Bazne note
jantar, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Lolita Lempicka

Parfumi Lolita Lempicka | Lolita Lempicka – Josiane Maryse Pividal si je izbrala za svojo modno znamko psevdonim Lolita Lempicka, ki je kombinacija naslova romana Lolita Vladimira Nabokova in imena poljske slikarke Tamare de Lempicke. Prvi butik je odprla leta 1984 in kmalu je sledila širitev v tuje kraje. Debitirala je s kolekcijo, ki je bila inspirirana s štiridesetimi leti z moderno obliko in najnovejšimi modnimi trendi. Kmalu je podjetje začelo proizvajati tudi parfume Lolita Lempicka za ženske in kasneje za moške. S čim privlačijo na prvi pogled parfumi Lolita Lempicka? S stekleničko, ki predstavlja ekskluzivnost.

Recenzija Lolita Lempicka Si Lolita

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!