L’Oréal Paris Brilliant Signature tekoča šminka z visokim sijajem

L’Oréal Paris Brilliant Signature tekoča šminka z visokim sijajem
L’Oréal Paris Brilliant Signature tekoča šminka z visokim sijajem

Opis izdelka L’Oréal Paris Brilliant Signature
Lastnosti

Šminka L’Oréal Paris Brilliant Signature bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnicam daje polno barvo
  • ustnicam daje blag lesk
  • dolgo obstojen učinek
  • tekoča tekstura

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Odtenek
bordo
Konsistenca
fluid
Učinek
sijajen

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Brilliant Signature