L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée

šminka

L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée šminka
L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée šminka
L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée šminka
odtenek Eva´s Nude 3,6 g
8,05

Koda: LOR1471 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée
odtenek Eva´s Nude 3,6 g | 8,05

Opis kozmetike L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée

Šminka L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnice so videti polne in zdrave
  • enostavno se nanaša
  • vlaži in neguje ustnice

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

free delivery