L’Oréal Paris Color Riche črtalo za ustnice

L’Oréal Paris Color Riche črtalo za ustnice
L’Oréal Paris Color Riche črtalo za ustnice

Opis izdelka L’Oréal Paris Color Riche
Lastnosti

Opis:

Črtalo za ustnice L'Oréal Paris Color Riche zagotovi, da bo vaša šminka ostala na svojem mestu za dolg čas. Kremasta sestava črtala se zelo enostavno nanaša in vam omogoča točno določiti konture ustnic. Barvna paleta črtal L'Oréal Paris Color Riche popolnoma dopolnjuje šminke Color Riche.

Učinki:

  • določa konture ustnic
  • kremasta sestava
  • ustnic ne izsušuje

Navodilo za uporabo:

Izberite si črtalo za ustnice v odtenku, ki se ujema z odtenkom vaše šminke. Narišite črto na liniji ustnic v smeri od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Odtenek
nude

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Color Riche