L’Oréal Paris Color Riche Matte

vlažilna šminka z mat učinkom

L’Oréal Paris Color Riche Matte vlažilna šminka z mat učinkom
odtenek 104 Strike a Rose 3,6 g
8,18

Koda: LOR2553 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris v vrednosti vsaj 20 € in brezplačna dostava bo vaša.
DPD
četrtek 23. 5. 2019
L’Oréal Paris Color Riche Matte
odtenek 104 Strike a Rose 3,6 g | 8,18

Opis kozmetike L’Oréal Paris Color Riche Matte

Šminka L’Oréal Paris Color Riche Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • enostavno se nanaša
  • kremasta tekstura
  • mat učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.