L’Oréal Paris Color Riche Shocking

senčila za oči z aplikatorjem

L’Oréal Paris Color Riche Shocking senčila za oči z aplikatorjem
L’Oréal Paris Color Riche Shocking senčila za oči z aplikatorjem
odtenek S10 2,5 g

Koda: LOR2106 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
L’Oréal Paris Color Riche Shocking
odtenek S10 2,5 g

Opis izdelka L’Oréal Paris Color Riche Shocking

Senčila za oči L’Oréal Paris Color Riche Shocking omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • enostavno se nanaša
  • enostavno se raznaša
  • odtenki se enostavno kombinirajo

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.