L’Oréal Paris Colorista Remover

odstranjevalec barve za lase

L’Oréal Paris Colorista Remover odstranjevalec barve za lase
L’Oréal Paris Colorista Remover odstranjevalec barve za lase
L’Oréal Paris Colorista Remover odstranjevalec barve za lase
2 x 15 g + 60 ml
7,25

Koda: LOR3157 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
L’Oréal Paris Colorista Remover
2 x 15 g + 60 ml | 7,25

Opis kozmetike L’Oréal Paris Colorista Remover

Pripravek L’Oréal Paris Colorista Remover učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente.

Lastnosti:

  • zagotavlja enakomerno posvetlitev
  • nevtralizira nenaraven rumen odtenek
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo je treba preizkusiti morebitne negativne reakcije na posvetlitveni pripravek. Testirajte na majhnem mestu na koži in laseh. Enakomerno nanesite na lase, takoj ko namešate zmes (razmerje je navedeno na embalaži izdelka). Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.