L’Oréal Paris Excellence Creme

barva za lase

L’Oréal Paris Excellence Creme barva za lase
L’Oréal Paris Excellence Creme barva za lase
Koda: LOR1090 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 20. 8. 2019
L’Oréal Paris Excellence Creme
odtenek 01 Lightest Natural Blonde | 6,22

Opis izdelka L’Oréal Paris Excellence Creme

Uporaba:
Priprava:

Zaščitni serum nanesite na suhe, neoprane lase. Nanesite ga na poškodovane dele las, zlasti na konice. Za čim boljši rezultat barvanja ne uporabljajte zaščitnega seruma na lasišču. Pustite delovati, dokler pripravljate zmes za barvanje. Ne izpirajte.
Pred uporabo si nadenite zaščitne rokavice in ramena pokrijte z brisačo. Odprite tubo s kremo za barvanje in zmešajte z oksidacijsko kremo, da dosežete homogeno zmes. Zmes nanašajte le z odstranljivim nastavkom aplikarorja.

1. možnost: Lasje niso bili še nikdar pobarvani

a) nanos z običajnim nastavkom - zmes (ne da bi pred tem izprali serum) začnite nanašati pri lasišču in pred nanosom z nastavkom na aplikatorju lase razdelite na več delov. Preostanek izdelka nato enakomerno razporedite po celotni dolžini las vse do konic in ga pri tem nežno vtirajte v lase.

b) nanos z nastavkom v obliki glavnika - zmes (ne da bi pred tem izprali serum nanesite na lasišče tako, da aplikator obrnete navzdol, da vsebina priteče v nastavek. Stekleničko nagnite, da lahko preverite količino izdelka Crème Colorante, in nato rahlo počešite lase od lasišča vse do konic

Pustite delovati 30 minut. Izdelek potemni. Po 30 minutah je barva končna in postopek barvanja končan. Lahko ste prepričani, da bodo lasje barvne nianse, ki ste jo izbrali.

Če imate zelo dolge ali kodraste lase, vam svetujemo uporabo običajnega aplikatorja

2. možnost: Nanos izdelka na barvane lase, ko je naravna barva vidna ob lasišču

a) nanos z običajnim nastavkom - zmes (ne da bi pred tem izprali serum) začnite nanašati pri lasišču in pred nanosom z nastavkom na aplikatorju lase razdelite na več delov. Pustite delovati 20 minut. Nato preostanek izdelka nato enakomerno razporedite po celotni dolžini las vse do konic. Pustite delovati 10 minut.
 
b) nanos z nastavkom v obliki glavnika - zmes (ne da bi pred tem izprali serum) nanesite na lasišče tako, da aplikator obrnete navzdol, da vsebina izdelka priteče v nastavek. Stekleničko nagnite, da lahko preverite količino izdelka Crème Colorante, in nato z nastavkom rahlo počešite predel las pri lasišču, ki ga je treba prekriti. Pustite delovati 20 minut. Nato preostanek izdelka nanesite tako, da lase rahlo počešete z nastavkom vse do lasnih konic. Pustite delovati 10 minut.

Izpiranje in končna nega:
Lase polijte z malo mlačne vode in nežno vtirajte, da barva emulgira. Nato lase izpirajte, dokler voda, ki odteka, ne postane čista. Na celotno dolžino las enakomerno nanesite zadostno količino negovalnega izdelka s ceramidi in proteini. Oljno kremo, ki se ne peni, nežno vtrite v lase. Pustite delovati 2 minuti. Nato lase izpirajte, dokler voda, ki odteka, ne postane čista. Preostanek negovalnega zaščitnega izdelka shranite za več nadaljnjih nanosov po šamponiranju.

Varnostna opozorila:
Ta izdelek ni namenjen za uporabo za osebe mlajše od 16 let. Alergijski preizkus je treba opraviti 48 ur pred vsako uporabo tega izdelka, saj se lahko alergije nenadoma razvije tudi brez prejšnjih težav.

Pomembno:
Barve za lase lahko povzročijo alergijsko reakcijo z resnimi posledicami. Da bi zmanjšali tveganje za morebitne alergijske reakcije, je treba slediti naslednjim navodilom: Začasne tetovaže s črno kano lahko povečajo tveganje za alergije.
Ne barvajte si lase če:
- imate izpuščaj na obrazu ali občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče,
- ste doživeli kakšno reakcijo po barvanju las,
- ste že kdaj imeli reakcijo na začasno tetovažo s črno kano.

Kako narediti alergičen preizkus:
- Odstranite uhane. Nanesite barvo (tuba z barvno kremo) z vatirano palčko za ušesno mečico na površini približno 1-2 cm2. Pustite posušiti in ponovite aplikacijo. Tubo z barvno kremo nato temeljito zaklenite in shranite po uporabi za 48 ur po aplikaciji.
- V 48 urah to področje ne umivajte, ne pokrivajte in se ga ne dotikajte.
- Če v tem obdobju opazite nenavadne reakcije, kot so srbenje, oteklina ali rdečina v okolici uporabe pripravka, PRIPRAVKA NE UPORABLJAJTE.

Posebna opozorila:
- V primeru, da boste imeli v času izvajanja draženje, pekoč občutek, srbenje ali mozolje na lasišču, takoj sperite z mlačno vodo in je več ne uporabljajte. Če imate težave z dihanjem, takoj poiščite zdravniško pomoč. Pred ponovnim barvanjem se posvetujte z zdravnikom.
- Če opazite v dveh dneh po uporabi nenavadno reakcijo, kot je draženje, rdečica ali mozolji na lasišču , otekanje obraza ali oči, ali izcedek na koži in/ali lasišču, je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom.
- Hraniti izven dosega otrok. Preprečite stik s kožo in očmi.
- Ne uporabljajte za barvanje trepalnic in obrvi.
- V primeru stika z očmi, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Če nosite kontaktne leče, jih odstranite pred izpiranjem.
- Uporabljajte primerne zaščitne rokavice, ki so vključene. Po uporabi lase temeljito izperite.
- Pripravo in uporabo izdelka naredite le v dobro prezračevanih prostorih.
- Ne vdihavati, ne zaužiti.
- Za vsa vprašanja v zvezi z občutljivostjo za ta izdelek se posvetujte z zdravnikom.
- Ne uporabljajte za barvanje brade in brke ali za kakršne koli druge namene, razen za barvanje las. Izogibajte se nepotrebnemu stiku s kožo.
- Po trajnem kodranju ali ravnanju las počakajte vsaj dva tedna pred uporabo izdelka.
- Ne uporabljajte na laseh barvanih s kano.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.