L’Oréal Paris False Lash Superstar

maskara z učinkom dvakrat večjega volumna trepalnic

L’Oréal Paris False Lash Superstar maskara z učinkom dvakrat večjega volumna trepalnic
L’Oréal Paris False Lash Superstar maskara z učinkom dvakrat večjega volumna trepalnic
odtenek Black 2 x 6,5 ml
8,38

Koda: LOR1835 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
L’Oréal Paris False Lash Superstar
odtenek Black 2 x 6,5 ml | 8,38

Opis izdelka L’Oréal Paris False Lash Superstar

Opis:

Maskara za učinek dvakrat večjega volumna trepalnic L'Oréal Paris False Lash Superstar ustvarja neverjetno dolge in lepo privihane trepalnice. Obojestranska tuba ima na eni strani osnovno podlago in na drugi strani luksuzno maskaro. Vaše trepalnice bodo dobile po uporabi te unikatne podlage in maskare popoln volumen in očarljivo dolžino. Maskara vaše oči okrasi za zelo dolg čas. Obojestranska maskara False Lash Superstar ima na eni strani osnovno podlago, ki po nanosu trepalnice okrepi, doda volumen in dolžino ter na edinstven način pripravi za nanos barve. Podlaga trepalnice hkrati neguje in krepi, dodaja potrebno hidracijo in globinsko prehrano. Pripravek idealno pripravi trepalnice za nanos maskare. Maskara False Lash Superstar ima dve posebni krtački, ki odlično opravijo svoje delo. Krtačka za nanašanje podlage trepalnice obda z zadostno količino pripravka in jim doda volumen in trepalnice popolnoma oblikuje. Krtačka za nanos barve trepalnice odlično obarva, vsako posebej loči in jim doda videz očarljivih umetnih trepalnic. Dodajte svojim očem lepoto s pomočjo luksuzne obojestranske maskare!

Učinki:

  • osnovna podlaga trepalnice krepi in neguje
  • trepalnicam dodaja hidracijo in prehrano
  • trepalnicam zagotavlja velik volumen in očarljivo dolžino
  • trepalnice popolnoma priviha
  • maskara trepalnice obarva z intenzivno barvo
  • trepalnice loči vsako posebej
  • trepalnicam dodaja videz umetnih trepalnic
  • maskara je dolgo obstojna

Navodilo za uporabo:

Nanašajte najprej osnovno podlago, pustite na kratko posušiti in nato nanašajte maskaro z dolgimi potegi.

Lastnosti

Barva
črna
Vodoodporno
no
Vrsta maskare
podaljševalna, za volumen

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.