L’Oréal Paris Infaillible

dolgoobstojni tekoči puder

6×
L’Oréal Paris Infaillible dolgoobstojni tekoči puder
L’Oréal Paris Infaillible dolgoobstojni tekoči puder
odtenek 100 Linen 30 ml
10,95

Koda: LOR05971 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
petek 19. 7. 2019
L’Oréal Paris Infaillible
odtenek 100 Linen 30 ml | 10,95

Opis izdelka L’Oréal Paris Infaillible

Opis:
Edinstveno dolgoobstojni tekoči puder L´Oréal Paris Infallible bo zanesljivo prekrival pomanjkljivosti vaše kože do 24 ur! Zaradi visoke vsebnosti pigmentov tekoči puder zanesljivo zakriva pomanjkljivosti kože in neželene znake utrujenosti. Ličilo Infallible hkrati kožo vlaži in ji daje svež sijoč videz. Deluje naravno in ne ustvarja učinka maske.

Učinki:

  • prekriva pomanjkljivosti kože
  • izenačuje barvni ton
  • traja do 24 ur
  • deluje naravno

Kako nanašati:
Najprej uporabite podlago za make up. Majhno količino tekočega pudra nanesite s konicami prstov enakomerno na obraz. Raznesite v smeri od sredine obraza proti stranem.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Po prekrivnosti
Srednja
Tip kože
za vse tipe kože
Vodoodporno
no
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.