L’Oréal Paris Infallible Sculpt

paleta za konture obraza

L’Oréal Paris Infallible Sculpt paleta za konture obraza
L’Oréal Paris Infallible Sculpt paleta za konture obraza
odtenek 01 Light/Medium 10 g
11,00

Koda: LOR2195 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 25. 7. 2019
L’Oréal Paris Infallible Sculpt
odtenek 01 Light/Medium 10 g | 11,00

Opis izdelka L’Oréal Paris Infallible Sculpt

Paleta za konture obraza L’Oréal Paris Infallible Sculpt poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • poudarja konture obraza
  • kremasta tekstura

Navodilo za uporabo:
Svetlejši odtenek nanesite na dele obraza, ki jih želite poudariti, temnejše nanesite na mesta, ki jih želite optično zmanjšati ali prekriti.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.