L’Oréal Paris Lash Architect 4D maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic

1×
L’Oréal Paris Lash Architect 4D maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic
L’Oréal Paris Lash Architect 4D maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic
Priporočena maloprodajna cena
14,00

Prihranite 13%
odtenek Black 10,5 ml
12,15

Koda: LOR0151 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka L’Oréal Paris Lash Architect 4D
Lastnosti

Dodajte svojim trepalnicam četrto dimenzijo! Maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic L’Oréal Paris Lash Architect 4D bo poskrbela za enako popoln učinek, kot ga običajno dosežete le z lepljenjem umetnih trepalnic. S tankimi vlakni obogatena sestava trepalnicam poleg maksimalnega podaljšanja zagotavlja tudi gostoto, teksturo in popolno obliko. Uživajte v štiridimenzionalnih trepalnicah, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost.

Lastnosti:

  • maskara z učinkom umetnih trepalnic
  • podaljšuje, gosti in viha trepalnice
  • izboljšuje obliko trepalnic

Sestava:

  • podaljševalna vlakna – velikosti 4 mm, trepalnicam zagotavljajo maksimalno dolžino

Kako uporabljati:
S pomikanjem cik-cak razčešite trepalnice s krtačko od korenin do konic, da se bodo povsem obdale z barvo. Za dramatičen videz nanesite tudi na spodnje trepalnice.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
podaljševalna, oblikovalna

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Lash Architect 4D1