L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes maskara za volumen

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes maskara za volumen
L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes maskara za volumen
odtenek Extra Black 10,7 ml
9,70

Koda: LOR06338 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 3. 2021

Opis izdelka L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes
Lastnosti

Maskara za volumen L’Oréal Paris Volume Million Lashes ima še posebej gosto ščetko z veliko količino ščetin, ki zajamejo in z barvo napolnijo vsako trepalnico posebej. Rezultat so popolno poudarjene trepalnice z neverjetnim volumnom.

Lastnosti:

  • gosti trepalnice in jim zagotavlja večkratni volumen
  • zajame, loči in podaljša vsako trepalnico posebej
  • ne obremenjuje trepalnic, jih ne lepi in ne ustvarja grudic
  • ščetka vedno nanaša optimalno količino barve

Navodilo za uporabo:
Nanašajte od korenin pa vse do konic trepalnic z lahkim, neprekinjenim gibom. Ščetke pred nanosom ni treba pomakati v tubo, saj se takoj nanese optimalna količino izdelka. Maskaro preprosto očistite z vodo in milom.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
za volumen

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes