L’Oréal Paris Magic Retouch

pršilo za takojšnje prekritje narastka

1×
L’Oréal Paris Magic Retouch pršilo za takojšnje prekritje narastka
L’Oréal Paris Magic Retouch pršilo za takojšnje prekritje narastka
Brezplačna dostava
odtenek Dark Blonde 75 ml
7,87

Koda: LOR2444 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
L’Oréal Paris Magic Retouch
odtenek Dark Blonde 75 ml | 7,87

Opis izdelka L’Oréal Paris Magic Retouch

Korektor za lase L’Oréal Paris Magic Retouch popolno prekriva sive lase ali narastek barvanih las in jih izenači z želenim odtenkom las.

Lastnosti:

  • zagotavlja naraven videz
  • prekriva narastke
  • prekriva sive lase

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo pretresite in razpršite na lase ali narastek.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.