L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic

kozmetični set I.

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I.
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic kozmetični set I.
kozmetični set I.

Koda: LOR05718 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Aftershave Splash Men Expert Hydra Energetic Skin Purifier 100 ml + Shampoo Elseve Arginine Resist X3 Men 250 ml

Darilo za vas
Kupite izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris v vrednosti vsaj 20 € in brezplačna dostava bo vaša.
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic
kozmetični set I.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.