L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive

kozmetični set I.

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive kozmetični set I.
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive kozmetični set I.
9,15

Koda: LOR05719 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Hydra Sensitive After Shave Lotion 100 ml + Elseve Arginine Resist X3 Energising Shampoo 250 ml

1
Darilo za vas
Ob nakupu izdelkov blagovne znamke L’Oréal Paris v vrednosti vsaj 19 € in dobite brezplačno dostavo in potovalno pakiranje maske za obraz kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 24. 7. 2019
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive
| 9,15

Lastnosti

Konsistenca
voda
Starost
za vse starosti
Tip kože
občutljiva
Tip las
redki lasje in izpadanje las
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.