L’Oréal Paris Paradise Extatic

kozmetični set

L’Oréal Paris Paradise Extatic kozmetični set
L’Oréal Paris Paradise Extatic kozmetični set
L’Oréal Paris Paradise Extatic kozmetični set
Akcija
Novost
12,00

Koda: LOR05741 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Paradise Extatic Extending Mascara For Extra Volume 6,4 ml + Color Riche Nail Lacquer shade 552 Rubis Folies 13,5 ml

kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
L’Oréal Paris Paradise Extatic
| 12,00

Lastnosti

Barva
črna
Tip seta
Darilni set
Vodoodporno
no
Vrsta maskare
podaljševalna, za volumen

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

free delivery