L’Oréal Paris Revitalift Laser X3

kozmetični set I.

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 kozmetični set I.
L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 kozmetični set I.
L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 kozmetični set I.
18,41

Koda: LOR05738 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Revitalift Laser X3 Day Cream Against Skin Aging 50 ml + Skin Perfection Micellar Water 400 ml + Gift Sugar Scrubs Glow Peeling 4 ml

kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
L’Oréal Paris Revitalift Laser X3
| 18,41

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Konsistenca
krema, voda
Po problemu kože
gube
SPF
brez SPF
Starost
gubice
Tip kože
normalna, suha
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
eksfoliacija, proti staranju, revitalizacija

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.