L’Oréal Paris Rouge Caresse šminka

1×
L’Oréal Paris Rouge Caresse šminka
L’Oréal Paris Rouge Caresse šminka
odtenek 03 Lovely Rose 4,5 g

Koda: LOR0698 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka L’Oréal Paris Rouge Caresse

Opis:
Razvajajte svoje ustnice s šminko L’Oréal Paris Rouge Caresse. Nežna tekstura šminke se enostavno nanaša in ustvarja barvno tančico z zapeljivim sijajem. Na voljo v različnih svetlih in temnih odtenkih.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Rouge Caresse1