L’Oréal Paris Studio Line Architect

vosek za lase z močnim utrjevanjem

L’Oréal Paris Studio Line Architect vosek za lase z močnim utrjevanjem
L’Oréal Paris Studio Line Architect vosek za lase z močnim utrjevanjem
75 ml

Koda: LOR2991 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
L’Oréal Paris Studio Line Architect
75 ml

Opis izdelka L’Oréal Paris Studio Line Architect

Vosek za lase L’Oréal Paris Studio Line Architect popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.

Lastnosti:

  • enostavno ustvari želeno pričesko
  • poudarja naravni sijaj las
  • enostavno nanašanje

Navodilo za uporabo:
Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.