L’Oréal Paris Super Liner

tekoče črtalo za oči

2×
L’Oréal Paris Super Liner tekoče črtalo za oči
odtenek Black 6 ml
5,15

Koda: LOR0689 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris v vrednosti vsaj 20 € in brezplačna dostava bo vaša.
DPD
petek 24. 5. 2019
L’Oréal Paris Super Liner
odtenek Black 6 ml | 5,15

Opis kozmetike L’Oréal Paris Super LinerOpis:

Tekoče črtalo L’Oréal Paris Super Liner Ultra Precision Eyeliner nariše precizno, dolgoobstojno črto. Črtalo Super Liner ima posebno gobasto konico za ustvarjanje nežnih in močnih očesnih linij. Barva se enostavno nanaša in hitro suši, ne da bi se razmazala. Ustvarite si zapeljiv pogled s tankimi ali močnimi očesnimi črtami. Odvisno je le od vas.

Lastnosti

Barva
črna
Vodoodporno
no

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.