L’Oréal Paris Superliner Super Linertekoče črtalo za oči

2×
L’Oréal Paris Superliner Super Liner tekoče črtalo za oči
L’Oréal Paris Superliner Super Liner tekoče črtalo za oči
odtenek Black 6 ml
5,41

Koda: LOR0689 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

L’Oréal Paris Superliner Super Liner tekoče črtalo za oči
| 1 kos | 5,41
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 20. 9. 2019

Opis izdelka L’Oréal Paris Superliner Super LinerOpis:

Tekoče črtalo L’Oréal Paris Super Liner Ultra Precision Eyeliner nariše precizno, dolgoobstojno črto. Črtalo Super Liner ima posebno gobasto konico za ustvarjanje nežnih in močnih očesnih linij. Barva se enostavno nanaša in hitro suši, ne da bi se razmazala. Ustvarite si zapeljiv pogled s tankimi ali močnimi očesnimi črtami. Odvisno je le od vas.

Lastnosti

Barva
črna
Vodoodporno
no

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Superliner Super Liner