L’Oréal Paris Volume Million Lashesmaskara za volumen

L’Oréal Paris Volume Million Lashes maskara za volumen
L’Oréal Paris Volume Million Lashes maskara za volumen
12,00

Prihranite 34%
odtenek Black 10,5 ml
7,92

Koda: LOR0145 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Samo kupite izdelke L’Oréal Paris v vrednosti več kot 40 € in nato v košarici vnesite kodo 25lorsi in dobite popust 25 %. Kot darilo vam pošljemo še kozmetični set (50 ml krema za obraz in 200 ml micelarna voda).
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 13. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka L’Oréal Paris Volume Million Lashes
Lastnosti

Maskara za volumen L’Oréal Paris Volume Million Lashes ima še posebej gosto ščetko z veliko količino ščetin, ki zajamejo in z barvo napolnijo vsako trepalnico posebej. Rezultat so popolno poudarjene trepalnice z neverjetnim volumnom.

Lastnosti:

  • gosti trepalnice in jim zagotavlja večkratni volumen
  • zajame, loči in podaljša vsako trepalnico posebej
  • ne obremenjuje trepalnic, jih ne lepi in ne ustvarja grudic
  • ščetka vedno nanaša optimalno količino barve

Navodilo za uporabo:
Nanašajte od korenin pa vse do konic trepalnic z lahkim, neprekinjenim gibom. Ščetke pred nanosom ni treba pomakati v tubo, saj se takoj nanese optimalna količino izdelka. Maskaro preprosto očistite z vodo in milom.

Lastnosti

Barva
črna
Vrsta maskare
za volumen

Pisali smo o L’Oréal Paris Volume Million Lashes
Članki

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Volume Million Lashes