L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze bronzer

L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze bronzer
L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze bronzer
Priporočena maloprodajna cena
13,10

Prihranite 15%
odtenek 02 Sunkiss 9 g
11,19

Koda: LOR04930 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze

Bronzer L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve.

Lastnosti:

  • obrazu doda zdrav in svež videz
  • na kožo deluje naravno

Navodilo za uporabo:
Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze