L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced

trajna ondulacija za naravne lase

L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za naravne lase
75 ml
5,90

Koda: LOP1118 | Več kot 5 kosov na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

kos
DPD
petek 24. 5. 2019
L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced
75 ml | 5,90

Opis kozmetike L’Oréal Professionnel Dulcia AdvancedEmulzija L´Oréal Professionnel  Dulcia Advanced Perm Lotion za trajno ondulacijo izkorišča tehnologijo System Ionéne G, ki lase ščiti in skrbi zanje. Pripravek vsebuje žitne beljakovine, ki obnavljajo lasno vlakno, zaščitno sestavino Ionene G in kationski polimer, ki zgladi lasno vlakno. Pripravek se uporablja v kombinaciji z utrjevalcem – aktivacijsko emulzijo L´Oréal Dulcia Advanced Neutraliser. Dobite prelepe kodre s pripravki L´Oréal Proffesionel Dulcia Advanced.

Učinki:

Složení:

Tip las:
Izdelek je primeren za naravne lase.

Nanos:
Določite tip las in izberite ustrezen pripravek. Umijte lase s šamponom PRO Classic Texture in temeljito posušite z brisačo. Na občutljive lase nanesite lasno masko Présifion Advanced.  Navijte lase na navijalke, navoji naj ne bodo prečvrsti. Emulzijo nanesite šele takrat, ko ste lase že navili. Nadenite si rokavice za enkratno uporabo in na navoje dajte folijo.

Čas učinkovanja: 15 minut za emulzijo 0 in 1, 10 minut za emulzijo 2 in 3.

Navojev ne preverjajte v času učinkovanja. Po preteku časa učinkovanja, lase izpirajte 5 minut – navojev v tem času še ne snemajte. Lase posušite kar čez navoje s papirnato brisačo. Na lase nanesite utrjevalec – aktivacijsko emulzijo 100 ml Dulcia Advanced in pustite 10 minut učinkovati. Nato lahko navijake snamete. Utrjevalec nežno vmasirajte v lase. Nato temeljito umivajte lase najmanj 5 minut.