L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced

trajna ondulacija za odporne naravne lase

L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za odporne naravne lase
L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za odporne naravne lase
L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za odporne naravne lase
75 ml
5,90

Koda: LOP1117 | Več kot 5 kosov na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

kos
DPD
petek 26. 4. 2019
L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced
75 ml | 5,90

Opis kozmetike L’Oréal Professionnel Dulcia AdvancedOpis:
Emulzija L´Oréal Professionnel Dulcia Advanced Perm Lotion za trajno ondulacijo izkorišča tehnologijo System Ionéne G, ki ščiti lase in jih neguje. Pripravek vsebuje izvlečke obilnih proteinov, ki obnavljajo lasna vlakna, zaščitno sestavino Ionene G in kationski polimer, ki gladi lase. Pripravek uporabljajte v kombinaciji z nevtralizatorjem L´Oréal Dulcia Advanced Neutraliser. Dobite lepe kodre s pripravki L´Oréal Proffesionel Dulcia Advanced.

Učinki:

  • zagotavlja trajno ondulacijo

Sestava:

  • Sistem Ionéne G – ščiti lase
  • obilni proteini – obnavljajo lasna vlakna
  • kationski polimer – gladi lasna vlakna

Tip las:
Primerno za odporne in naravne lase.

Navodilo za uporabo:
Določite tip las in izberite ustrezen pripravek. Umijte lase s šamponom PRO Classic Texture in jih temeljito posušite z brisačo. V primeru občutljivih las nanesite masko za lase Présifion Advanced. Nanesite navijalke na vaše lase: navijanje ni nujno premočno. Emulzijo nanesite šele po navijanju na navijalke. Nadenite si rokavice za enkratno uporabo in na navijalke dajte folijo.
Čas delovanja: 15 minut za emulziji 0 in 1, 10 minut za emulziji 2 in 3
Ne nadzorujte navijalk tekom časa delovanja. Po preteku časa delovanja lase spirajte 5 minut – navijalk še ne odstranjujte iz las. Lase posušite s papirnato brisačo. Uporabite nevtralizator 100 ml Dulcia Advanced in pustite delovati 10 minut. Potem lahko odstranite navijalke. Nežno vtrite nevtralizator v lase. Temeljito spirajte vsaj 5 minut.

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.