L’Oréal Professionnel Dulcia Advancedtrajna ondulacija za zelo suhe in občutljive lase

L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za zelo suhe in občutljive lase
L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za zelo suhe in občutljive lase
Razprodaja
75 ml
4,85

Koda: LOP1086 | Na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

1

Izbrali ste profesionalni izdelek

Z naročilom tega izdelka potrjujete, da se zavedate, da je le-ta namenjen izključno za profesionalno uporabo.

Dodano v košarico

L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za zelo suhe in občutljive lase
| 1 kos | 4,85
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo 15si in vse izdelke kategorije Lasje dobite za 15 % ceneje.
DPD
sreda 23. 10. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced
Lastnosti

Opis:
Emulzija L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced Perm Lotion za trajno ondulacijo uporablja tehnologijo System Ionéne G, ki ščiti lase in jih neguje. Pripravek vsebuje izvlečke obilnih proteinov, ki obnavljajo lasna vlakna, zaščitno sestavino Ionene G in kationski polimer, ki gladi lase. Pripravek se uporablja v kombinaciji z nevtralizatorjem L’Oréal Dulcia Advanced Neutraliser. Dobite lepe kodre s pripravkom L’Oréal Proffesionel Dulcia Advanced.

Učinki:

  • zagotavlja trajno ondulacijo

Sestava:

  • Sistem Ionéne G – ščiti lase
  • obilni proteini – obnavljajo lasna vlakna
  • kationski polimer – gladi lasna vlakna

Tip las:
Primerno za zelo občutljive lase.

Navodilo za uporabo:
Določite tip las in izberite primeren pripravek. Umijte lase s šamponom PRO Classic Texture in temeljito posušite z brisačo. V primeru občutljivih las nanesite lasno masko Présifion Advanced. Namestite navijalke na vaše lase: navijanje ni nujno premočno. Emulzijo uporabite šele po navijanju na navijalke. Nadenite si rokavice za enkratno uporabo in na navijalke dajte folijo.
Čas delovanja: 15 minut za emulziji 0 in 1
                            10 minut za emulziji 2 in 3
Ne nadzorujte navijalk tekom delovanja pripravka. Po preteku časa delovanja lase spirajte 5 minut - navijalk še ne odstranjujte iz las. Lase posušite s papirnato blazinico. Uporabite nevtralizator 100 ml Dulcia Advanced in ga pustite delovati 10 minut. Potem lahko odstranite navijalke. Nežno vtrite nevtralizator v lase. Temeljito spirajte vsaj 5 minut.

Lastnosti

Tip las
poškodovani in kemično obdelani, suhi

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!