L’Oréal Professionnel Inoa ODS2oksidacijska emulzija

L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 oksidacijska emulzija
L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 oksidacijska emulzija
1000 ml

Koda: LOP0645 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Samo za profesionalno uporabo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Inoa ODS2

Oksidacijska emulzija L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 je primerna za uporabo z barvami L’Oréal Professionnel Inoa Coloration in L’Oréal Professionnel Inoa Supreme Coloration.

Učinki:

  • pomaga posvetliti lase za do 3 stopinje
  • prekrije do 100 % belih las

Navodilo za uporabo:
Za vsako barvanje potrebujete 60 gramov oksidacijske emulzije. Za spremembo za 1–2 odtenka uporabite 3 % ali 6 % oksidacijsko emulzijo, za spremembo za 3 odtenke uporabite 9 % oksidacijsko emulzijo. Emulzija vsebuje olje in kozmetične sestavine. Oksidacijsko emulzijo uporabljajte zlasti v kombinaciji z zgoraj navedenimi barvami Inoa.

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Inoa ODS2