L’Oréal Professionnel Inoa Supremebarva za lase brez amoniaka

L’Oréal Professionnel Inoa Supreme barva za lase brez amoniaka
L’Oréal Professionnel Inoa Supreme barva za lase brez amoniaka
Koda: LOP2102 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Samo za profesionalno uporabo

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Inoa Supreme
Lastnosti

Paket ne vsebuje oksidacijske emulzije.

Opis:
L’Oréal INOA SUPRÊME je prva anti-age barva za lase brez amonijaka. Barva je posebej zasnovana za delež belih las od 70% do 100%. Zagotavlja popolno prekrivanje sivih las v 30 minutah. Barva je zelo enostavna za uporabo.

Učinki:

  • krepi lasna vlakna
  • popolno prekrivanje sivih las v 30 minutah
  • dodaja volumen lasem

Uporaba:
Priprava mešanice
Sistem INOA SUPRÊME je sestavljen iz dveh delov. Uporabljajte izključno skupaj z novim oksidantom Inoa.

Za uporabo zmešajte:
- 60 g INOA SUPRÊME Oksidant 6% (20 vol.)
- 60 g INOA SUPRÊME krema
Mešajte tako dolgo, dokler ne boste dobili kremasto konsistenco.

Uporabljajte primerne zaščitne rokavice za enkratno uporabo. Uporabljajte samo skupaj s priporočenimi oksidacijskimi emulzijami: 30 volume (9%) maksimum / Ne uporabljajte skupaj z vodikovim peroksidom močnejšim kot 30 volume (9%). Uporabljajte le v predpisani količini. Ne uporabljajte kovinskih orodij (glavnikov, skledic ipd.).

Nanos
Nanesite z glavnikom za barvanje na korenine suhih neumitih las. Najprej razporedite barvo po celotni dolžini las do konic, potem na korenine. Zahvaljujoč kremasti teksturi ne bo barva med nanosom iztekala. Čas delovanja: 30 minut

Emulzija in izpiranje
Najprej odstranite z nežno emulgacijo (brez vode), dokler ne boste odstranili vso barvo iz las in lasišča. Šele potem dodajte malo mlačne ali tople vode in nadaljujte v emulgaciji. Potem lase popolnoma sperite, dokler voda ni poplnoma čista. Lase umijte 2x s šamponom za barvane lase Inoa Post. Uporabljajte zaščitne rokavice za enkratno uporabo. Ne uporabljajte kovinskih orodij. Po barvanju lase temeljito sperite.

OPOZORILO:
Gre za profesionalne barve za lase, ki so namenjene uporabi v frizerskih salonih. Pred domačo uporabo priporočamo, da se najprej posvetujete s svojim frizerjem o primernem odtenku barve in moči oksidacijske emulzije. Končna barva je vedno odvisna od tipa in stanja las.

Lastnosti

Uporaba
Profesionalne barve za lase

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Inoa Supreme