L’Oréal Professionnel Oxydant Creme

oksidacijska emulzija

1×
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme oksidacijska emulzija
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme oksidacijska emulzija
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme oksidacijska emulzija
6% 20 Vol. 1000 ml
9,20

Koda: LOP1100 | Več kot 20 kosov na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
L’Oréal Professionnel Oxydant Creme
6% 20 Vol. 1000 ml | 9,20

Opis kozmetike L’Oréal Professionnel Oxydant Creme

Opis:

Preprečiti stik z očmi. V primeru stika z očmi izperite z obilo vode. Nositi zaščitne rokavice. Hraniti izven dosega otrok. Sledite navodilom na barvni kremi L’Oréal Professionnel Majirel, Majirouge, Majiblond, Majimeches, Majicontrast.

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.