L'Oréal Professionnel Pro Longer

Predstavljamo linijo Serie Expert Pro Longer, razvito pri L'Oréal Professionnel, za obnovitev dolžin in izpolnitev konic za daljše, močnejše, bolj kakovostne lase. Po zaslugi ekskluzivne patentirane zapolnjevalne tehnologije bodo vaše dolžine in konice delovale bolj gosto, polno in čvrsto, vam pa se jim ne bo treba odpovedati. Ohranite svoje ljube dolge lase.

celotno besedilo skrij besedilo

ZA SVOJE LASE IZBERITE NEGO PO MERI

Normalni do tanki lasje

Tanjši lasje so manj odporni proti zunanjim vplivom in so lahko v dolžinah bolj nagnjeni k lomljenju in redčenju. Privoščite jim lahko, neobremenilno nego in bolj poln videz.

celotno besedilo skrij besedilo

Normalni do močni lasje

Privoščite svojim dolgim lasem izjemno mero hranil in jim povrnite moč, mehkobo in naravni sijaj. Ta negovalna rutina je idealna za bolj občutljive lase.

celotno besedilo skrij besedilo

Linija Pro Longer je obogatena s patentirano molekulo FILLER-A100, ki v kombinaciji z aminokislino pomaga takoj obnavljati lasno vlakno, krepiti konice in jih ščititi pred lomljenjem.
Izdelki linije Pro Longer poleg tega razpolagajo še s sodobnim vonjem s pridihom morskih, orientalskih in cvetličnih tonov, s pomočjo katerih se bo nega za vaše dolge lase spremeni v pravo doživetje.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

  • L’Oréal Professionnel
  • Serie Expert
  • Pro Longer
Filter

Cenovni razpon

do

Tip las

Darila in akcije

Ocena

  •   1