L’Oréal Professionnel Steampod

mleko za zapolnitev za glajenje las

2×
L’Oréal Professionnel Steampod mleko za zapolnitev za glajenje las
Brezplačna dostava
150 ml
9,50

Koda: LOP3689 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
L’Oréal Professionnel Steampod
150 ml | 9,50

Opis kozmetike L’Oréal Professionnel SteampodOpis:

Mleko za glajenje las L'Oréal Professionnel Steampod je namenjeno za tanke lase, ki jih urejate z likalnikom. Lasem zagotavlja optimalno glajenje in odlično fleksibilnost z zaščitnim učinkom brez obremenjevanja. Učinki mleka so aktivirani s paro iz lasnega likalnika Steampod. Mleko za glajenje in nego las Steampod lase regenerira, globinsko vlaži in obnavlja lasna vlakna. Lase zanesljivo ščiti pred vročino, ki nastaja zaradi toplotnega oblikovanja las. Mleko za glajenje Steampod je profesionalni lasni pripravek, ki vsebuje tehnologijo Pro-Keratin. Učinkovito pomaga gladiti lase in jih globinsko obnavlja. Hitro in nežno jih učvrsti in okrepi. Lasnim vlaknom dodaja potrebno prehrano, vlaži in ponuja kompletno nego. Lase pušča nežne, prožne, gladke in lepo sijoče. Privoščite svojim lasem kakovostni pripravek, da bi bili zdravi, lepi in odlično zglajeni!

Učinki:

  • gladi nežne lase
  • lasem dodaja prehrano in globinsko hidracijo
  • lase regenerira in obnavlja lasna vlakna
  • lase ščiti pred vročino, ki nastaja pri toplotnem oblikovanju las
  • lase hitro in nežno krepi
  • lase pušča nežne, prožne in sijoče
  • lasem dodaja zdravje in lepoto

Sestava:

  • tehnologija Pro-Keratin – lase hrani in vlaži v globino, lase ščiti pred toplotnim šokom pri toplotnem oblikovanju pričeske, lase krepi, lasem dodaja svilnato nežnost, prožnost in lep sijaj

Tip las:

Namenjeno je za tanke lase.

Navodilo za uporabo:

Po umivanju nanašajte mleko na z brisačo posušene lase, ne spirajte in lase temeljito posušite s sušilcem. Nato uporabite parni likalnik Steampod z nastavljeno stopnjo temperature, ki ustreza vašim lasem.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip las
tanki
Učinek
Prehrana in regeneracija, Sijaj in mehkoba, Zaščita pred vročino (sušilec, kodralnik, likalnik)

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.