L’Oréal Professionnel Tecni.Art Deviation Pastemodelirna pasta za razmršen videz

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Deviation Paste modelirna pasta za razmršen videz
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Deviation Paste modelirna pasta za razmršen videz
100 ml

Koda: LOP2234 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Tecni.Art Deviation Paste
Lastnosti

Opis:

Modelirna pasta L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix je primerna za vse tipe las in pričesk, ki jim zagotavlja maksimalno možno utrditev. Lase popolnoma fiksira za dolge ure. Ne pušča mastnih in zlepljenih las. Pasta las ne obremenjuje, zlahka se nanaša in na laseh ustvarja mat učinek.

Pasta za utrditev L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix zadiši na vaših laseh s prijetno sadno aromo. Je odlična izbira za razmršen in nevsiljiv videz las, pa tudi za ustvaritev ostrih lasnih ščetin. Modelirna pasta las ne obremenjuje, ne ustvarja grdih grudic in se enostavno izpere.

Učinki:

  • pričesko fiksira za dolge ure
  • las ne obremenjuje in ne lepi
  • zlahka se izpere
  • na laseh zadiši s sadnim vonjem
  • lasem nudi naraven mat videz

Tip las:

Pasta je primerna za vse tipe las zlasti za kratke lase.

Navodilo za uporabo:

Majhno količino modelirne paste razporedite po dlaneh in vtrite v lase. Izoblikujte pričesko po potrebi.

Lastnosti

Učinek
volumen las

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Tecni.Art Deviation Paste