L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Designpršilo za lokalno fiksacijo

3×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design pršilo za lokalno fiksacijo
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design pršilo za lokalno fiksacijo
200 ml

Koda: LOP2019 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € si v košarici lahko izberete eno izmed priljubljenih zobnih past od MEDIBLANC.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design
Lastnosti

Opis:

Pršilo za fiksiranje z močnim utrjevanjem L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix zagotovi popolno fiksacijo vaše pričeske! Pršilo je posebno narejeno za močno fiksacijo in točen nanos. Z njim lahko oblikujete vse tipe pričesk in ohranite njihovo prožnost. Optimalna sestava omogoča ustvarjanje naravnih pričesk, ki se bodo obdržale ves dan. Biserna tekstura lasem doda lep sijaj in naraven videz.

Pršilo L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix modelira in fiksira in hkrati ohranja prožnost pričeske. Zahvaljujoč vsebnosti UV absorbirajočih snovi lase ščiti pred neželenimi učinki sončnega sevanja. Pričesko fiksira resnično popolnoma! Uporabite edinstveno pršilo za fiksiranje z močnim utrjevanjem L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix!

Učinki:

  • stopnja fiksacije 5
  • poveča sijaj las
  • ohrani obliko las ves dan
  • lase ščiti pred UV žarki

Tip las:

Primerno za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Pršilo razpršite na lase iz razdalje 15 cm pri njihovi končni ureditvi.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Učinek
Fiksacija, Sijaj in mehkoba

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design