L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix

vlaknat gel za strukturiranje pričeske

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix vlaknat gel za strukturiranje pričeske
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix vlaknat gel za strukturiranje pričeske
150 ml

Koda: LOP2021 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix
150 ml

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix

Opis:

Vlaknat gel za strukturiranje pričeske L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix je idealni pripravek, če si želite zgladiti ali skuštrati pričesko. Lahko ga uporabite za kratke, zglajene ali strukturirane pričeske. Gel L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix je primeren tudi za celotno okrepitev las ali za ločenje posameznih pramenov in poudarjanje dinamike gibanja pričeske. Gel je brez mastnega učinka. Las ne obremenjuje in ga lahko brez ostankov izčešete. Zahvaljujoč vsebnosti UV absorbirajočih snovi lase ščiti pred neželenimi vplivi sončnega sevanja.

Učinki:

  • stopnja fiksacije 6
  • dodaja strukturo
  • oblikuje
  • las ne obremenjuje
  • lase ščiti pred UV žarki

Tip las:

Primeren za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Pripravek nanesite na suhe ali navlažene lase. Majhno količino gela pregnetite v dlani in nanesite na lase od korenin v smeri proti konicam. Za poudarjanje posameznih pramenov in individualnega stila ga nanesite s pomočjo konic prstov.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.