L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiffoblikovalna pasta z mat učinkom

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff oblikovalna pasta z mat učinkom
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff oblikovalna pasta z mat učinkom
75 ml

Koda: LOP2965 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff
LastnostiOpis:

Pasta L’Oréal Professionnel Tecni Art Stiff vam pomaga oblikovati lase in ustvariti točno tako pričesko, po kateri ste hrepeneli. Lase fiksira točno na milimeter in jih ne lepi – lase pušča voluminozne in z mat učinkom. Pasta se enostavno izčeše in izpere in las ne obremenjuje. Oblikovalna pasta L’Oréal Professionnel Tecni Art Stiff lase učvrsti in fiksira za dolg čas in ohranja obliko za do 24 ur. Zahvaljujoč temu bo dosegel odlični stiling tudi popoln začetnik in rezultat bo vedno odličen. Sprostite svojo domišljijo in ustvarite kakršnokoli pričesko, o kateri sanjate zahvaljujoč odlični oblikovalni pasti  L’Oréal Professionnel Tecni Art Stiff.

Učinki:

  • lase fiksira v želeni obliki
  • lase učvrsti za do 24 ur
  • pričeski dodaja mat učinek
  • las ne obremenjuje
  • enostavno se razčeše in izpere
  • las ne lepi

Tip las:

Pasta je primerna za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Majhno količino paste nanesite s pomočjo prstov v lase in jo razporedite. Pričesko oblikujte kot po navadi.

Lastnosti

Konsistenca
pasta
Učinek
Večji volumen las

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff