L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extrapena za lase za ekstra volumen

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra pena za lase za ekstra volumen
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra pena za lase za ekstra volumen
250 ml

Koda: LOP2529 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Kupite dva izdelka linije Tecni.Art od L’Oréal Professionnel in boste prejeli fiksacijsko peno 75 ml kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis izdelka L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra

Opis:

L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume pena za lase za ekstra volumen lasem ponuja ekstra fiksacijo brez obremenjevanja. S svojo unikatno sestavo, ki je obogatena s posebnimi polimeri, lasem ponuja očarljiv volumen in dolgo obstojno obliko. Lase hkrati nahrani, in sicer zahvaljujoč posebni tehnologiji L'Oréal Professionnel patented Cera-fix, ki ščiti lasna vlakna pred delovanjem vročine pri sušenju s sušilcem in hkrati pospešuje sušenje las. S peno za lase za ekstra volumen L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume dobite bogato in voluminozno pričesko, ki je polna sijaja in hkrati zaščitite svoje lase.

Učinki:

  • poveča volumen las
  • fiksira
  • ne obremenjuje
  • ščiti pred vročino med sušenjem s sušilcem
  • pospešuje sušenje las
  • lasem dodaja mehkost in sijaj

Sestava:

  • L'Oréal Professionnel patented Cera-fix tehnologija – deluje kot zaščita pred poškodovanjem zaradi vročine, pospešuje sušenje las

Tip las:

Primerna za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Pred uporabo pretresite. Zadostno količino pene nanesite na umite in z brisačo posušene lase. Razčešite s pomočjo glavnika ali prstov. Nadaljujte s stilingom kot po navadi.

Lastnosti

Konsistenca
pena

O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Recenzija L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra