Lovea Monoitonirano pršilo za pospeševanje porjavitve

Lovea Monoi tonirano pršilo za pospeševanje porjavitve
Lovea Monoi tonirano pršilo za pospeševanje porjavitve
125 ml
9,90

Koda: LVA00056 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Lovea Monoi
Lastnosti

Pripravek Lovea Monoi bo po sončenju zagotovil še lepšo porjavelost.

Lastnosti:

  • pripravlja kožo na izpostavljenost soncu
  • pospešuje naraven proces sončenja
  • koži zagotavlja potrebno vlaženje

Navodilo za uporabo:
Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
olje, pršilo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Lovea

Certificirana naravna kozmetika Lovea za sončenje vsebuje najmanj 95 odstotkov, včasih pa tudi celih 100 odstotkov surovin naravnega izvora. Ta kozmetika izkorišča moč rastlinskih olj in ilovice in si vas že takoj od začetka pridobi s cvetličnimi dišavami. Ključna sestavina vseh izdelkov Lovea je dragoceno olje Monoï s Tahitija, ki se zahvaljujoč vlažilnim, hranilnim in zaščitnim učinkom uporablja že več kot tisoč let.

Blagovna znamka Lovea je nastala leta 1994. V njeni ponudbi najdete tako odlične pripomočke za sončenje kot negovalno kozmetiko za obraz in kožo ter lasno kozmetiko. Poleg tega je bila Lovea prva blagovna znamka, ki je vpeljala na trg linijo certificirane naravne kozmetike, dostopne tudi v večjih trgovskih verigah.

Krema za obraz Lovea s SPF 50+ je leta 2017 postala prvi izdelek svoje vrste, ki je prejel certifikat Ecocert. A ne glede na to, kaj izberete – kremo Lovea, suho olje ali meglico za sončenje, vam zagotavljamo, da boste zadovoljni. Izdelki za sončenje Lovea ponujajo različno močno zaščito pred soncem, zato prav vsakdo najde pravo zase. Zaščitite svojo kožo z naravno kozmetiko Lovea tudi vi.

 

Recenzija Lovea Monoi